Αφροζύμωτη μαγιά, κατάλληλη για οποιονδήποτε τύπο Ale. Έχει ουδέτερο προφίλ, αφήνοντας να αναδειχτεί ο χαρακτήρας της βύνης και του λυκίσκου. Αφήνει αρκετά αζύμωτα σάκχαρα δίνοντας γεμάτο σώμα και διάρκεια στη γεύση της μπύρας. Ιδανική για Specialty Ales και Abbey.
Μαγια | |
Θερμοκρασία ζύμωσης | 15-20 |
Flocculation | δεν σχηματίζει μαζες, παρα μενει σε μορφή σκόνης |
Attenuation | Χαμηλό |
Χαρακτήρας | ουδέτερο προφίλ |
Μαγια | |
Θερμοκρασία ζύμωσης | 15-20 |
Flocculation | δεν σχηματίζει μαζες, παρα μενει σε μορφή σκόνης |
Attenuation | Χαμηλό |
Χαρακτήρας | ουδέτερο προφίλ |
Μαγια | |
Flocculation | δεν σχηματίζει μαζες, παρα μενει σε μορφή σκόνης |
Attenuation | Χαμηλό |
Χαρακτήρας | ουδέτερο προφίλ |
Μαγια | |
Attenuation | Χαμηλό |