Γερμανική, βυθοζύμωτη μαγιά, κατάλληλη για όλους τους τύπους Lager. Έχει φρουτώδη χαρακτήρα, αρκετούς εστέρες και διάρκεια στην γευστική παλέτα.
Μαγια | |
Θερμοκρασία ζύμωσης | 12-15 |
Flocculation | υψηλό |
Attenuation | μέτριο |
Χαρακτήρας | φρουτώδης, εστέρες |
Μαγια | |
Θερμοκρασία ζύμωσης | 12-15 |
Flocculation | υψηλό |
Attenuation | μέτριο |
Χαρακτήρας | φρουτώδης, εστέρες |
Μαγια | |
Flocculation | υψηλό |
Attenuation | μέτριο |
Χαρακτήρας | φρουτώδης, εστέρες |
Μαγια | |
Attenuation | μέτριο |