Υπολογισμός σακχάρων εμφιάλωσης

Υπολογισμός σακχάρων εμφιάλωσης


Ενδεικτικό εύρος όγκου Co2 ανά είδος μπύρας:
  • American Ales: 2.2 - 2.8
  • American Wheat: 2.3 - 2.6
  • British Ales: 1.5 - 2.7
  • Belgian Ales: 2.1 - 2.9
  • Belgian Lambic: 2.4 - 3.1
  • European Lagers: 2.2 - 2.9
  • German Wheat: 2.4 - 2.9
  • Stout, Porter: 1.8 - 2.9

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε υπερβολικές ποσότητες σακχάρων στην εμφιάλωση, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκρήξεις μπουκαλιών. Εφαρμόστε τα αποτελέσματα του εργαλείου με δική σας ευθύνη, χρησιμοποιώντας πάντα την κοινή λογική.