H ζύμωση της Belgian Abbey δημιουργεί έντονο χαρακτήρα στη μπύρα, προσφέροντας πικάντικες, πιπεράτες και φρουτώδεις γεύσεις ιδανικές για κλασικές βέλγικες συνταγές,
Μαγια | |
Θερμοκρασία ζύμωσης | 26-32 για ανάδειξη του χαρακτήρα της |
Flocculation | Μέτρια |
Attenuation | |
Χαρακτήρας | |
Μαγια | |
Θερμοκρασία ζύμωσης | 26-32 για ανάδειξη του χαρακτήρα της |
Flocculation | Μέτρια |
Μαγια | |
Flocculation | Μέτρια |
Μαγια |
Mangrove Jacks M47 Belgian Abbey
- Κατασκευαστής: MANGROVE JACK's
- Κωδικός Προϊόντος: 12-011
- Διαθεσιμότητα: Προσωρινά εκτός αποθέματος
-
3,90€